Otočit, odkrojit delikátní plátek a zase otočit na čerstvou stranu… tak se servíruje kvalitní šunka. Držák poslouží všem gurmánům na jamon i prosciutto.
Zapomeň na roury pletiva z kdovíčeho. Tahle drátěnka z cereálního kořene nejen že je přírodní (a díky různě velkým koncům mnohem praktičtější než kulatý anuloid), ale navíc podporuje dobrou věc. Vyrábí ji totiž zrakově postižení. Win-win, co myslíš?
Máš doma novotou vonící „čepovací“ pěti- nebo osmilitrovku na limču a s hrůzou zjišťuješ, že je použitelná jen na kraji stolu? Nezoufej – s kovovým stojánkem může klidně vévodit i prostředku kuchyňské linky.
„Tak co to bude dnes?" „Mám chuť na foodie tour se známými fajnšmekry a blogery, moderní českou kuchyní a bez pastí na turisty, prosím." „Tak to vám bude šmakovat Taste of Prague."
Nebuď bábovka, vylaď formu a pusť se do pečení! Jako cheesecake a cupcake dobrý, ale klasická nadýchaná bábovka čerstvě vyklopená z formy, na tu jen tak něco nemá. Mramorová, s ořechy, citronová - mňam!
Nebuď bábovka, vylaď formu a pusť se do pečení! Jako cheesecake a cupcake dobrý, ale klasická nadýchaná bábovka čerstvě vyklopená z formy, na tu jen tak něco nemá. Mramorová, s ořechy, citronová - mňam!
Ovonět, nabrat, dvě až tři minuty počkat a pak vytáhnout. Vypít si v klidu čaj, použitý čaj hodit na kompost a sítko opláchnout vodou. Na moderní čajový obřad se nepotřebuješ narodit jako britská lady, ani japonská geiša.